Overige projecten

 

Home » Projecten » Overige projecten

Conceptontwikkeling 
Loket HKU

Voor het Expertisecentrum voor Creatief Ondernemerschap van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht heb ik meegewerkt aan de conceptontwikkeling voor de ruimtelijke invulling van hun nieuwe tijdelijke locatie in Utrecht, Loket HKU. Hiervoor hebben wij een plan opgesteld voor een flexibele invulling waardoor de ruimte kan groeien, door het interieur te maken van de materialen die gebruikt zijn voor en door Loket HKU. Zo wordt zichtbaar wat er gebeurt bij Loket HKU en wat daar ontwikkeld wordt.

Expertise centrum creatief ondernemerschap

 

Dun&Bradstreet

In samenwerking met Man&Paard heb werk ik aan de uitwerking van het interieurontwerp voor het nieuwe kantoor van Dun&Bradstreet. Het interieur krijgt een speelse en stadse uitstraling en flexibel te gebruiken ruimtes en werkplekken.

Man&Paard | freelance project

 

Speelhuizen EKZ

Bij Studio Valkenier heb ik gewerkt aan het ontwerp, de uitwerking en uitvoering van twee speelhuizen voor het Emma Kinderziekenhuis in Amsterdam. Deze hebben wij op de Dag van de Architectuur met vrijwilligers bij het ARCAM gebouwd
en overgedragen aan het AMC.

 Studio Valkenier | werkstage master 

 

Coop Midwest

De begane grond moest voor Coop Midwest ingevuld worden met een sociaal-maatschappelijke bestemming. De programmering hiervan sluit aan op de behoefte van de buurt. Er komt ruimte voor de buurtbewoners en voor de ondernemers die bij Coop Midwest hun werkplek hebben. Met dit ontwerp is door middel van een nieuwe routing de toegankelijkheid en flexibiliteit verbeterd, om zo wisselend gebruik en verschillende functies te kunnen faciliteren. De ruimtes zijn beschikbaar voor zowel de ondernemers als buurtbewoners, om zo een afwisselend programma te kunnen faciliteren.

Ontwerpopgave | Master Interior Architecture

 

Verbouwing Hobbemalaan

Voor een gezin uit De Bilt heb ik gewerkt aan een ontwerp voor de verbouwing van hun nieuwe huis. Het ontwerp omvat de verbouwing van de begane grond met een aanbouw aan de achterzijde van de woning, de herindeling van de eerste en tweede verdieping, en meedenken over opties voor het ophogen van het dak.

Particuliere opdrachtgever | Bilthoven

 

Dakopbouw Poortse Bos

Voor een familie uit Maarn heb ik gewerkt aan het ontwerp, uitwerking en bouwaanvraag voor de nieuwe dakopbouw. Aan de achterzijde van het huis komt een nieuwe dakkapel die aansluit op de bestaande nok.

Particuliere opdrachtgever | Maarn

 

Korenbloem

Voor dit project heb ik de keuken, wandkasten en een aansluitende studeerplek ontworpen worden. De rest van het woonhuis is al eerder door NU-Architectuuratelier ontworpen en uitgevoerd.
NU Architectuuratelier | stage bachelor 

 

Interieuradvies Edelhertlaan

Voor zorgorganisatie Abrona werk ik aan een interieuradvies voor de inrichting van een van de nieuwe woonlocaties. Het ontwerp omvat de inrichting van de gemeenschappelijke ruimtes: de gezamenlijke buitenruimtes, woon- en eetkamer.

Abrona | Woongroep Edelhertlaan

 

Visualisatie Daalsepark

Voor het bewonersinitiatief Daalsepark heb ik sfeerimpressies gemaakt voor de potentiële ontwikkeling van dit gebied in Utrecht. De ambitie is om het park nieuw leven in te blazen en verbinding te creëren met de buurt.

Bewonersinitiatief Daalsepark | Utrecht

 

Visualisatie dakkapel Julianalaan

Ter voorbereiding van de verbouwing van deze woning aan de Julianalaan in Bilthoven heb ik gewerkt aan het ontwerp van de uitbreiding van de bestaande dakkapel en visualisaties van de bestaande en nieuwe situatie.

Particuliere opdrachtgever | Bilthoven

 

Kessel-lo

Deze opdracht was een totaalproject waarbij een pand wat bestond uit drie appartementen werd omgebouwd tot een enkel woonhuis. Door de overvloed aan ruimte die dit opleverde heeft het ontwerp veel mogelijkheden gehad tot het toepassen van grotere ingrepen.
NU Architectuuratelier | stage bachelor 

 

Visualisatie aanbouw Johan Strautszstraat

Ter voorbereiding van een schetsaanvraag omgevingsvergunning heb ik verschillende visualisaties gemaakt van de nieuwe garage aan de zijgevel van deze woning.