Over mij als ontwerper

Home » Over Sterre

Sterre Troostheide

Ontwerpen doe je niet alleen. Alleen door de dialoog aan te gaan met gebruikers, opdrachtgever, specialisten en andere ontwerpers kom je verder dan je eigen visie.

Als interieurarchitect werk ik aan inspirerende, sociale en duurzame projecten.  Met mijn ontwerpen ben ik bezig met social design, conceptontwikkeling, installation design, herbestemming en co-creatie. Verder geef ik interieuradvies in verschillende fasen van een project: conceptontwikkeling, interieurontwerp, ontwerpend onderzoek, user centered design, visualisatie, communicatie  en design thinking.

Zoek je iemand om mee te denken over jouw sociale, duurzame of maatschappelijke opgave? Neem dan contact met mij op.

Neem contact met mij op

 

Diensten

Ontwerpend onderzoek

Ontwerp ondersteunend onderzoek om tot een onderbouwd evidence based en user centered ontwerp te komen op basis van design thinking, doelgroepanalyse, gebruikersonderzoek en co-creatie.

Conceptontwikkeling 

Meedenken over de rode draad die de fundering vormt van een project. Functionele en conceptuele kaders creëren als uitgangspunt voor het ontwerp. Dit omzetten naar een bruikbaar Programma van Eisen.

Freelance projectondersteuning

Meedenken met de conceptvorming en het ontwerp van nieuwe opdrachten of bijspringen met de uitwerking en presentatie van lopende projecten als interieurarchitect of ruimtelijk vormgever.

Interieurontwerp

Creatief ontwerp en uitwerking van de verschillende fases van een bouwproject. Van conceptvorming en schetsontwerp tot gemaatvoerde werktekeningen, materialisering, afwerking en projectinrichting.

Visualisatie en presentatie

Projectrenders of ander presentatiemateriaal op basis van een bestaand ontwerp, 2D of 3D uitwerking van nieuwbouw- of verbouwplannen, beeld en tekenwerk ter behoeve van een vergunningsaanvraag.