Overige interieurprojecten

 

Home » Interieur projecten » Overige interieurprojecten

Conceptontwikkeling 
Loket HKU

Voor het Expertisecentrum voor Creatief Ondernemerschap van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht heb ik meegewerkt aan de conceptontwikkeling voor de ruimtelijke invulling van hun nieuwe tijdelijke locatie in Utrecht, Loket HKU. Hiervoor hebben wij een plan opgesteld voor een flexibele invulling waardoor de ruimte kan groeien, door het interieur te maken van de materialen die gebruikt zijn voor en door Loket HKU. Zo wordt zichtbaar wat er gebeurt bij Loket HKU en wat daar ontwikkeld wordt.

Expertise centrum creatief ondernemerschap

 

Dun&Bradstreet

In samenwerking met Man&Paard heb werk ik aan de uitwerking van het interieurontwerp voor het nieuwe kantoor van Dun&Bradstreet. Het interieur krijgt een speelse en stadse uitstraling en flexibel te gebruiken ruimtes en werkplekken.

Man&Paard | freelance project

 

Denktank in een ruïne

Voor mijn afstudeeropgave aan de bachelor Spatial Design heb ik een uitgebreid onderzoek gedaan naar leegstand en (opzettelijk) verval van de gebouwde omgeving. Door ruïnes toe te voegen aan het landschap kan er in de verschillende fases van verval kansen voor een uiteenlopend programma. Met deze denktank heb ik een aanzet gemaakt voor een van deze mogelijke invullingen in de laatste fase van verval: de ruïne.

Afstudeeropgave | Bachelor Spatial Design

 

Moderne bungalow Rondedans

Voor een jaren 70 bungalow van twee empty nesters heb  ik een fris en open ontwerp gemaakt met een loft-achtige stijl. De bungalow is eerst terug gesloopt tot aan het casco, waarna de woning een compleet nieuwe indeling heeft gekregen. De woning is ingericht met een open loft  indeling en een industrieel botanische stijl ingericht. Het nieuwe open vloerplan, grote pui en de lichtstraat zorgen voor een lichte en open ruimte ervaring. De kleine slaapkamers hebben plaatsgemaakt voor een grote slaapkamer met aansluitend een inloopkast en ruime badkamer.

Particuliere opdrachtgever | Capelle aan den IJssel

 

Verbouwing Hobbemalaan

Voor een gezin uit De Bilt heb ik gewerkt aan een ontwerp voor de verbouwing van hun nieuwe huis. Het ontwerp omvat de verbouwing van de begane grond met een aanbouw aan de achterzijde van de woning, de herindeling van de eerste en tweede verdieping, en meedenken over opties voor het ophogen van het dak.

Particuliere opdrachtgever | Bilthoven

 

Speelhuizen EKZ

Bij Studio Valkenier heb ik gewerkt aan het ontwerp, de uitwerking en uitvoering van twee speelhuizen voor het Emma Kinderziekenhuis in Amsterdam. Deze hebben wij op de Dag van de Architectuur met vrijwilligers bij het ARCAM gebouwd
en overgedragen aan het AMC.

 Studio Valkenier | werkstage master 

 

Interieuradvies Edelhertlaan

Voor zorgorganisatie Abrona werk ik aan een interieuradvies voor de inrichting van een van de nieuwe woonlocaties. Het ontwerp omvat de inrichting van de gemeenschappelijke ruimtes: de gezamenlijke buitenruimtes, woon- en eetkamer.

Abrona | Woongroep Edelhertlaan

 

Coop Midwest

De begane grond moest voor Coop Midwest ingevuld worden met een sociaal-maatschappelijke bestemming. De programmering hiervan sluit aan op de behoefte van de buurt. Er komt ruimte voor de buurtbewoners en voor de ondernemers die bij Coop Midwest hun werkplek hebben. Met dit ontwerp is door middel van een nieuwe routing de toegankelijkheid en flexibiliteit verbeterd, om zo wisselend gebruik en verschillende functies te kunnen faciliteren. De ruimtes zijn beschikbaar voor zowel de ondernemers als buurtbewoners, om zo een afwisselend programma te kunnen faciliteren.

Ontwerpopgave | Master Interior Architecture

 

Visualisatie Daalsepark

Voor het bewonersinitiatief Daalsepark heb ik sfeerimpressies gemaakt voor de potentiële ontwikkeling van dit gebied in Utrecht. De ambitie is om het park nieuw leven in te blazen en verbinding te creëren met de buurt.

Bewonersinitiatief Daalsepark | Utrecht

 

Kessel-lo

Deze opdracht was een totaalproject waarbij een pand wat bestond uit drie appartementen werd omgebouwd tot een enkel woonhuis. Door de overvloed aan ruimte die dit opleverde heeft het ontwerp veel mogelijkheden gehad tot het toepassen van grotere ingrepen.
NU Architectuuratelier | stage bachelor